Vannak macskáid. A nagy cicaszótár – Avagy így kommunikál veled a macskád

vannak macskáid hpv vírus klachten

Ceva érdekesség Feliway Blog macska viselkedés A cicák a napjuk jelentős részét pihenéssel töltik, és ezt a legkülönbözőbb, olykor a leglehetetlenebb helyeken teszik. Vannak olyan macskák, akik a mosdókagylóban szeretnek aludni, de az is előfordul, hogy egy kartondobozba, fiókba, esetleg az egyik ruhásszekrénybe fészkelik be magukat.

Biztonságos helyek megjelölése A macskák territoriális állatok, így ösztönösen törekednek arra, hogy rendszeres időközönként kijelöljék a területük határait, és a legbiztonságosabb pontokat. Ennek látható jele, amikor kedvenced bútorokhoz, különböző tárgyakhoz vagy a lábunkhoz dörgöli a pofiját.

9 jel, amiből tudod, hogy a macskád szeret (vagy elvisel)

Ilyenkor macskaferomonokat hagy a felületen, ezzel üzenve saját magának, illetve a fajtársainak. Valami ilyesmiről van szó akkor is, amikor a cicád a hasadra fekszik, hiszen olyankor a pofijával hozzád dörgölőzik, így megjelölve téged, mint biztonságos helyet a lakásban. Kellemes hőmérséklet Ki ne szeretné a kellemes, meleg helyeket, ha szundiról van szó?

A cicád mindenképpen szereti, és meg is figyelhetted már, hogy hidegebb hónapokban kifejezetten keresi a napsütötte fekhelyeket. Estére azonban lemegy a nap, ezért új hőforrás után kell condyloma és szag. Itt jössz te a képbe, akinek a testhőmérséklete pont megfelelő egy cica számára, aki pihenni szeretne egy kicsit.

Biztonságot nyújtó magasság A macskák ösztönösen keresik a magaslati pontokat, ahonnan jobb rálátásuk nyílik a terepre, hogy megfigyelhessék a történéseket, vannak macskáid nehezebben megközelíthetőek legyenek az esetleges támadók számára.

vannak macskáid hpv onkogén pozitív rák

Ezért olyan népszerűek a cicák körében a több emeletes mászókák, a polcrendszerek, vagy a szekrények teteje. De egész csekély magasságkülönbség is számít, így megfigyelhetted már, hogy kedvenced ahelyett, hogy az íróasztalon feküdne, rátelepszik a laptopodra vagy egy könyvre.

Vannak macskáid Macskák és sárkányok az üveghegyen is túl lábszemölcs gyógynövényes kezelés Feliratkozás Vedd észre, és szüntesd meg a cicáid közötti konfliktust Ha macskáink verekednek, állandóan kergetőznek, vagy mindig fújnak egymásra, nem kell Sherlock Holmes-nak lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk, valami nincs rendben. De a feszültséget néha nehéz észrevenni. Vegyél magadhoz egy macskát!

Ez is szerepet játszik tehát abban, hogy cicád a hasadat vagy a mellkasodat választja fekhelyéül. Nyugtató hangok, illatok Ha a cicád rajtad fekszik, hallhatja a tested zörejeit is, ami nyugtató hatással van rá.

Vannak macskáid

Amikor belélegzel, te csak annyit látsz, hogy cicád a mellkasoddal együtt megemelkedik, ő azonban hallja a légzésed hangját is. Hallja a szívverésedet, a vérkeringésedet vagy a hasad motyorgását is, ami elősegíti a nyugodt pihenését.

Mindezek mellett az sem elhanyagolható, hogy ismerős az illatod, ami biztonságérzetet kelt benne.

vannak macskáid szemrák kezelése

Ragaszkodás Kutatások bizonyítjákhogy a cicák hasonlóan ragaszkodnak hozzánk, mint a kutyák, ezért joggal feltételezhetjük, hogy a fekhelyük kiválasztásánál ez is szempont. Kedvenced szeret téged, és biztonságban érzi magát melletted, ezért is bízza magát rád, amikor valamelyik testrészedre fekszik.

Így néztek ki a modern nappalik a Kádár-korszak panelházaiban: mindenki erre vágyott Ha sok macskád van, akkor nagy valószínűséggel egyedülálló nő vagy, és az idősebb korosztályhoz tartozol - legalábbis egy friss felmérés szerint.

Ha emellé még dorombolás, dörgölőzés és orrpuszi is társul, akkor teljesen biztos lehetsz benne, hogy a cicád el sem tudna képzelni jobb fekhelyet nálad. Kényelem Ha szétnézel a lakásban, egy csomó olyan helyet láthatsz, ami első blikkre sokkal kényelmesebbnek tűnik, mint az öled, a mellkasod vagy a hasad, hiszen bármennyire is próbálsz nyugton maradni, amíg kedvenced rajtad pihen, mégiscsak muszáj levegőt venned, fészkelődsz, lapozod a könyvet vagy a távirányítóért nyúlsz, illetve bármelyik pillanatban felállhatsz, ha vécére kell menned vagy vannak macskáid a telefon.

Íme a tipp a sikeres összeszoktatáshoz!

A fent említett szempontok, tehát a korábban biztonságosként megjelölt hely, a kellemes hőmérséklet és a magaslat nyújtotta biztonság, a nyugtató környezet és a gazdi szeretete azonban felülírják ezeket a kényelmetlenségeket. Szeretnél még ehhez hasonló cikkeket olvasni a cicákról?

vannak macskáid papillom gaumen entfernen

Akkor érdemes feliratkoznod a FELIWAY Blogra ittvannak macskáid elsők között értesülhetsz, ha új, érdekes írással jelentkezünk a macskák viselkedésével kapcsolatban! Forrás: blog.

Olvassa el is