Fergek vírus

Számítógépes féreg – Wikipédia

Vírusok, férgek, trójai programok és társaik Féreg virus Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz!

fergek vírus a férgek kezelése terhes

Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés fergek vírus. Míg azonban a vírusok más végrehajtható programokhoz vagy dokumentumokhoz kapcsolódnak hozzá illetve válnak részeivé, addig a férgeknek nincs szükségük féreg virus, önállóan fejtik ki működésüket.

Számítógépvírusok: Jönnek a férgek

A férgek gyakran a számítógép-hálózatokat használják fel féreg virus. Terjedéséhez a BSD Unix -ban található programhibákat féreg virus fel.

Morrist az amerikai bíróság a három év felfüggesztett börtönbüntetésre, közmunkára és 10 dolláros pénzbírságra ítélte.

fergek vírus életet hordozó papillomavírusos ember

Az önsokszorosításon kívül a féreg sokféle dologra beprogramozható, például a fájlok törlésére a gazdarendszeren, vagy önmaga elküldésére e-mailben. Az újabban megfigyelt férgek több végrehajtható állományt is visznek magukkal.

fergek vírus genferon condyloma kúpok

Még valódi ártó szándékú kód nélkül is súlyos fennakadásokat okozhatnak, csupán azzal, hogy sokszorozódásuk kiugróan magas hálózati forgalmat generálhat. Például a Mydoom féreg terjedése csúcsán világszerte észrevehetően lelassította az internetet.

fergek vírus légúti papillomatosis emberben

Olvassa el is