2021-tól, Változnak a jótállás szabályai 2021-től

2021-tól

Az intézkedés része annak az éghajlatváltozási csomagnak, amelyet a szövetségi kabinet októberében hagyott jóvá.

2021-tól emberi papillomavírus fertőzés szemölcs eltávolítása

Az éghajlatvédelmi törvényjavaslat jogilag kötelező érvényű éghajlatvédelmi célokat határoz meg minden egyes gazdasági ágazat számára, és rögzíti az ország azon célkitűzését, hogy re karbonsemlegessé váljon. A közlekedést és a fűtést 2021-tól országos kibocsátáskereskedelmi rendszer az egész EU-ra kiterjedő kibocsátáskereskedelmi rendszerrel {ETS párhuzamosan fog működni, és lefedi az ETS által nem érintett kibocsátások jelentős részét.

Ebbe a rendszerbe kizárólag azok a területek tartoznak majd, amelyekben a tüzelőanyagokat elégetik, így pl.

2021-tól enterobius vermicularis reproducao

A szövetségi kormány számításai szerint a rendszer bevezetése az érintetteknek évi 31 millió EUR többletköltséget jelent majd a megnövekvő bürokrácia és a szükséges infrastrukturális fejlesztések miatt.

Az újonnan bevezetendő rendszerből származó bevételből a kormány szerint csökkentik a villamosenergia-költségeket és megtérítik a munkahelyükre autóval ingázók többletköltségeit is. A Német Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége DIHK által készített stratégiai dokumentum 2021-tól a rendszerbe újonnan bevont vállalkozások többletköltségeit valamilyen módon minél hamarabb kompenzálni kell, nehogy a hasonló külföldi vállalatokkal szembeni 2021-tól arra kényszerítse őket, hogy 2021-tól olyan helyekre vigyék, ahol alacsonyabbak a kibocsátásokkal összefüggésbe hozható költségek.

2021-tól hogyan lehet hámozni a megelőzés érdekében

A szövetségi kormány korábbi döntése értelmében mindazonáltal azok az ipari vállalatok, amelyek 2021-tól versenyhelyzetbe kerülnének pénzügyi kompenzációban részesülhetnek, ha csökkentik a kibocsátásaikat, és energiahatékonyság-növelő intézkedéseket foganatosítanak.

Olvassa el is