Vérszegénység gyermekeknél

Komoly következményekkel járhat a gyermekkori vashiány

Vérszegénység, vérrák, leukémia, erythrocitémia (biologika, ujmedicina)

London School of Hygiene and Tropical Medicine Rövid összefoglaló A tanulmány célja annak meghatározása, hogy az IHAT a korrekció során nem alacsonyabb-e a vas-szulfátnál vashiány és vérszegénység, és ha az IHAT nem növeli a hasmenés kockázatát kisgyermekeknél Gambia vidéki és erőforrás-szegény területein él.

A tanulmány hipotézise szerint az IHAT megszünteti a vashiányt és javítja a hemoglobint a kisgyermekek szintje a fertőző hasmenés fokozása vagy a gyulladás elősegítése nélkül a bél.

vérszegénység gyermekeknél hogy megszabaduljon a parazita gyógyszerektől

Részletes leírás A vérszegénység gyermekeknél elsődleges célkitűzései a következők: i nem mutatják alacsonyabb rendűségét az IHAT-nak a vas-szulfát a hatékonyság érdekében a Hb és a vashiány korrekciója szempontjából ; ii show az IHAT fölénye a vas-szulfáttal szemben a közepesen súlyos és súlyos hasmenés szempontjából előfordulás és prevalencia ; iii nem mutatják alacsonyabb szintű IHAT-t a placebóhoz képest közepesen súlyos hasmenés előfordulása. A másodlagos célkitűzések a következők: i azt mutatják, hogy az IHAT-kiegészítés nem növeli az enterális szintet kórokozó terhe; ii.

vérszegénység gyermekeknél autoinfekció enterobiasisban

Az elsődleges és másodlagos célok kivizsgálása érdekében a nyomozók háromkaros, párhuzamos, randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollos, 2. A résztvevők vashiányos vérszegény kisgyermekek lesznek, akik a A Gambia felső folyami részleg északi partja.

A közösségek és egészségügyi központok a vizsgált vonzáskörzetben Wuli vérszegénység gyermekeknél Sandu körzetek érzékeny lesz a vizsgálatra.

vérszegénység gyermekeknél paraziták ellen 3 gyógyszer

A kisgyermekeket az immunizálás segítségével azonosítják nyilvántartások az egészségügyi központokban.

Olvassa el is