Tankcsapda. Rádios que tocam Tankcsapda

Tankcsapda: albums, songs, playlists | Listen on Deezer

Tankcsapda

A zenekar a 41 perces adásban leszögezte: soha nem voltak és soha tankcsapda is lesznek fideszesek, ezt tudja róluk a debreceni jobboldali városvezetés is, de lokálpatriótaként hajlandóak akár politikusokkal is együttműködni. Hozzátették: ha Gyurcsány Ferenc tette volna lehetővé az autós koncert megtartását, akkor neki köszönték volna meg. Felfuvalkodott firkászok csak Loptad a múltad, a neved egy zéró, Vidéki gyökér, pesti kéró — énekli a dalban a dalszöveget jegyző Lukács László.

A debreceni rockbanda mára a műfaj elvitathatatlan magyarországi éllovasa.

A YouTube-on közzétett szám egy hosszú felvezetővel, némi magyarázattal indul. Mit nézel?

Tankcsapda - Ülj le mellém (Official Audio) (Liliput Hollywood 2019)

Kinek hiszel? Valósággá vált, hogy valótlanságot közölhet bárki konkrét tényként rólad.

  1. A rockzenészek elismerik, hogy ma jobban élnek, mint a kezdetekkor, de úgy érzik, hogy nem változtak többet, mint egy átlagember ugyanennyi idő alatt.
  2. Tankcsapda (együttes) – Wikipédia
  3. Tankcsapda - akkudoktor.hu

Görgeted a hazugságot, a gyűlöletet, a rosszindulatot. Kommentelsz, de mire? Posztolsz, de miről? Véleményt alkotsz, de azt sem tudod, mi van mögötte. Csúsztatások, álhírek, a média meg irányít, használ és kihasznál, szaporodnak a gátlástalan tartalomgyártók.

tankcsapda papilloma gél vélemények Ár

Az »újságírók« vannak kivételeka »véleményhuszárok« vannak kivételekaz arctalan senkik következmények nélküli ámokfutása és az emberek egymás közötti kíméletlen kommunikációja ihlette ezt a dalt. Ma már minden tett vagy vélemény gyűlöletet, tankcsapda szül, tankcsapda rád fröcsögik a politikát.

tankcsapda méregtelenítés ionizált vízzel

Ha véded tankcsapda és »visszaütsz«, magyarázkodsz. Hová vezet ez?! A dalhoz klip is készült, ezt július án, vasárnap, teszi majd közzé a zenekar.

tankcsapda milyen hőmérsékleten halnak meg a féregtojások

A Tankcsapda székesfehérvári autós koncertjéről ebben a cikkünkben számoltunk be — ez egyébként Sidlovics Gábornak, a zenekar gitárosának is tetszett. Ne maradjon le semmiről!

Olvassa el is