Sávszélességű gyógyszerek

Szegedi Tudományegyetem | A gyógyszerfogyasztás mutatói hazánkban és Európában

sávszélességű gyógyszerek

A Pfizer éve meghatározó szereplője a világ gyógyszergyártásának. Vezető globális gyógyszer-biotechnológiai vállalatként, erőforrásainkat és munkatársaink szakértelmét a tudomány szolgálatába állítva folyamatosan azokat az új terápiás megoldásokat kutatjuk, amelyek egyre több ember számára teszik lehetővé a hosszabb és egészségesebb életet. Büszkén dolgozunk célunkért, hogy a világ elsőszámú, innovatív gyógyszer-biotechnológiai vállalatává váljunk.

sávszélességű gyógyszerek

A Pfizer vezető gyógyszerei és kezelései egyaránt szolgálják a betegségek megelőzését, biztosítják a jobb minőségben élhető életet, valamint a legkülönfélébb terápiás területeken segítik a betegek gyógyulását. A világ egyik legjelentősebb gyógyszerfejlesztőjeként vezető szerepet vállalunk abban, hogy globálisan zajló kutatásaink révén számos, ma még gyógyíthatatlan betegséggel szemben vehessük föl hatékonyan a küzdelmet. A Pfizer évek óta megbízható partnere a hazai tudományos életnek, hiszen több mint 20 éve végez klinikai kutatásokat Magyarországon.

Ezek a vizsgálatok nemcsak a betegek számára kínálnak sokszor egyedülálló lehetőségeket, hanem a kutatásban részt vevő szakemberek számára is komoly szakmai lehetőséget jelentenek.

sávszélességű gyógyszerek

Jelenleg több mint 50 klinikai kutatásunk fut Magyarországon, megközelítőleg beteg részvételével tíz különböző terápiás területen. Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre egyre nagyobb sávszélességű gyógyszerek, ben már 1 milliárd millió forinttal járultunk hozzá a magyar egészségügy működéséhez, ahhoz, hogy a hazai betegek is részesülhessenek a világban ma legkorszerűbbnek számító terápiás eljárásokban.

sávszélességű gyógyszerek

Olvassa el is